نوع نگاه کردن به مسائل کلان و خرد برای ساختن آیندهای که در اختیار خودمان باشد یک انتخاب محسوب میشود.
با توجه به اختلالات اینترنتی اخیر و از آنجاییکه اکثر آموزشهای شما بر پایه اینترنت نهاده شده، عدهای از افراد دچار سردرگمی شدهاند و نمیدونن چطور باید مسیر رو ادامه بدن. برای رهایی از این افکار پراکنده که جز لطمه به زدن به سرنوشتمان عایدی دیگری نداره، لازم است به این فکر کنیم که شرایط برای همه افراد یکسان هست. لذا اون کسی در این مسیر موفق هست و عوامل بیرونی نه تنها روی روحیه وی تاثیر نمیگذاره بلکه ایشون رو مصممتر میکنه تا با انگیزه مضاعف و برنامه جدیتر و البته متمرکزتر کار رو دنبال کنه.
دوستانی که از تابستان استارت زدهاند:
فاز اول: نهایتا تا دو هفته آینده به اتمام برسد.
فاز دوم: از اواسط آذر تا اوایل اسفند ماه
فاز سوم: اسفند و فروردین
دوستانی که از پاییز شروع میکنند: (با هم کلاس خواهیم داشت)
فاز اول و دوم: تا اوایل اسفند ماه
فاز سوم: اسفند و فروردین
دوستانی که از پاییز شروع میکنند: (قرار است "سلف استادی" کنند)
فاز اول: تا اواسط دیماه
فاز دوم: تا اواسط اسفند ماه
فاز سوم: نیمه اسفند تا کنکور
برای اینکه با فازبندیهای مطالعاتی آشنا شوید به ویدئو آموزشی فازبندی مطالعاتی مراجعه نمایید.
علی ورزدار
سلام استاد، استاد من از امروز شروع کردم به خوندن بری کنکور ارشد عمران کلاس های خاک ، سیالات ، پی و هیدرو و مقاومت و زبان رو بصورت آنلاین شرکت کردم و ریاضی هم سال 97 تو کلاس آنلاین شما بودم. استاد شکرزاد من چون وقتم تو طول روز آزاده فعلا به یه جمع بندی نرسیدم که چجوری و چند ساعت در روز درسا رو بخونم ممنون میشم کمکم کنید
شکرزاد 15 آذر 1398
سلام. باید برنامه ریزی هفتگی داشته باشی. مصلا تعیین میکنی 4 ساعت در هفته راه بخونی 3 ساعت روسازی بخونی یا 15 ساعت تحلیل بخونی و .... (اینها مثال بود) بعد بر اساس زمان های آزادت برنامه ریزی داشته باشی. مثلا اون روزی که داری هیدرولیک میخونی لزومی نداره سیالات هم بخونی یا روسازی میخونی لزومی نداره روسازی هم بخونی. برنامه فهتگی بچین و روزانه بین 4 تا 6 درس توی برنامه ات داشته باش.